pirinç patlağı ile yapılan tatlılar


Pirinç patlağı ile yapılan tatlılar: Öncelikle evde pirinç patlağı yapın, peşinden pirinç patlağı ile tatlılar'a geçin. Evde pirinç patlağı nasıl yapılır diyorsanız eğer, tıklayın. 

Pirinç patlağı ile tatlılar, pastalar yapmak hayal gücünüzle sınırlı. Pirinç patlağı ile uğraşacak fazla vaktiniz yoksa, pratik atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Kase'ye koyduğunuz pirinç patlağı üzerine tuz serpin, ya da tuz yerine pudra şekeri serpin, daha olmadı çekilmiş fındık, fıstık, antep fıstığı, ceviz içi ve kakao serpin afiyetle çıtır çıtır yiyin. Evde pirinç patlağı ile yapılacak atıştırmalıkların seçenekleri damak tadınıza ve evde bulunan malzemelere bağlı, dilediğiniz şekilde pirinç patlağını kullanabilirsiniz.

Pirinç patlağı ile yapılan ve revaçta olan, pasta ve tatlılar şunlar: Pirinç patlaklı kozalak, kakaolu pirinç patlağı, çikolatalı pirinç patlaklı tatlı, nutellalı pirinç patlaklı toplar, mısır ve pirinç patlaklı tatlı, çikolatalı pirinç patlaklı kurabiye, marshmallow'lu pirinç patlağı, pirinç patlağı ve mısır gevrekli pasta, pirinç patlaklı tatlı ekmek, pirinç patlaklı bar, pirinç patlaklı tart, pirinç patlaklı kek, kozalak pasta, sütlü çikolatalı pirinç patlaklı kirpi, karamelli pirinç patlağı ve daha nice tatlı pasta çeşitleri.

Bu blogdaki popüler yayınlar

sütlü irmik helvası tarifi

25 dakikada fırında, haşlanmış tavuk kızartması

tencerede tavuk but haşlama

30 dakikada etsiz türlü yemeği hazır